Η εταιρεία Κ. ΨΑΘΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε δραστηριοποιείται στην κατασκευή έργων αποχέτευσης, ύδρευσης, ψύξης-θέρμανσης, κλιματισμού, φυσικού αερίου, ενδοδαπέδιας θέρμανσης, γεωθερμίας, πυρόσβεσης & ηλιακών συστημάτων.


Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 460τμ επί της οδού Αριστοτέλους 164 στην Αθήνα.

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τη διαχείριση, την εγκατάσταση καθώς επίσης και την πλήρη εκτέλεση υδραυλικών εργασιών σε κατοικίες, εταιρικά κτήρια και βιομηχανικούς χώρους.

Από την αποχέτευση και την ύδρευση, στο πλήθος των εγκαταστάσεων θέρμανσης και ψύξης, καταλήγουμε να δημιουργούμε λουτρά, λεβητοστάσια και χώρους επαρκώς υδραυλικά εξοπλισμένους.

Πολιτική μας, να διοχετεύουμε τα προϊόντα κατασκευής των έργων με ποιότητα υψηλού επιπέδου, σε συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές για τη διανομή υδραυλικών εξαρτημάτων, υλικών και συσκευών τελευταίας τεχνολογίας.

Κύριο μέλημα μας είναι η κάθε εργασία που εκτελεί το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, να πετυχαίνει καθημερινά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στόχοι

Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών μας, αλλά και να καλύπτει πλήρως τα εθνικά και διεθνή πρότυπα.

Θέλουμε να εξασφαλίζουμε τη βέλτιστη ποιότητα για κάθε εργασία που εκτελεί το έμπειρο προσωπικό μας, καθημερινά, το οποίο επιμορφώνεται συνεχώς στις νέες καινοτομίες της αγοράς για την ταχύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Αναζητάμε συνεχώς νέα προϊόντα διευρύνοντας τη γκάμα επιλογών των υλικών μας και των εργαλείων μας μέσα από τους υφιστάμενους προμηθευτές καθώς και σύνοψη νέων συνεργασιών.

Η εταιρεία

Η εταιρεία ιδρύεται το 1989 με την επωνυμία "Κ. ΨΑΘΑΣ - Α. ΜΑΝΔΥΛΑΣ Ο.Ε." στόχος της οι κατασκευές δικτύων ύδρευσης - θέρμανσης και οι εγκαταστάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων και ψυκτικών μηχανημάτων.

Το 1998 την εταιρεία αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου ο Κωνσταντίνος Ψαθάς με τη σημερινή της επωνυμία Κ. ΨΑΘΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. διευρύνοντας τις δραστηριότητες της σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.

Η εταιρεία έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ιδιόκτητες κατοικίες, δημόσιους οργανισμούς, βιομηχανικές και ξενοδοχειακές μονάδες, μέχρι σήμερα.

Πλαισιωμένη από προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο στην ειδικότητα του, αναλαμβάνοντας τη μηχανολογική μελέτη, τη κατασκευή και την επιθεώρηση των εργασιών της.

Η άκρως επαγγελματική αντιμετώπιση προς τους πελάτες της και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους, έχουν δημιουργήσει τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται σήμερα η ανοδική της πορεία και η ενίσχυση της θέσεως της ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου.

Έτος Ίδρυσης
1989
Εγκαταστάσεις
0 +
Πελάτες
0 +

Τι είπαν για εμάς οι πελάτες μας

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας πάντα με σεβασμό και άκρως επαγγελματική αντιμετώπιση στις απαιτήσεις τους.

Συνεργασίες

Έχουμε αναπτύξει πολύχρονες συνεργασίες με ηγετικές εταιρίες, οι οποίες συνεχώς διευρύνονται.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεση σας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Διεύθυνση

Αριστοτέλους 164, 11251, Αθήνα
(απέναντι από το Υποθηκοφυλακείο)

Τηλέφωνα

+30 210 8611 157
+30 210 8678 604

Fax

+30 210 8643 092

Email

info@kpsathas.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας κατά την περιήγηση σας.
Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ